Team Bureau Onderhoud bekent kleur!

Een aanrader!

Dave van Velzen van Team for Talent heeft Team Bureau Onderhoud inzicht gegeven in de kracht van het team, de valkuilen en de ontwikkelpunten.

Ter voorbereiding op de training maakte Dave gebruik van een drijfveeranalyse. De analyse bestond uit het beantwoorden van twintig vragen. De drijfveren en de daarmee samenhangende waarden en gedrag zijn vervolgens aangegeven met elk een eigen kleur. Naast de persoonlijke ‘kleurenwaaier’ is een ‘kleurenwaaier’ voor het team gemaakt.

De uitkomsten zijn door Dave op een veilige, ontspannen, heldere, inspirerende en deskundige wijze gepresenteerd tijdens een persoonlijke gesprek en een teamtraining. Wij waren blij verrast hoe herkenbaar de uitkomsten van de analyses waren. Zoals wat drijft je, waar zit je kracht maar ook waar je weerstand ervaart en wat potentiële valkuilen zijn. Tijdens de oefeningen pakte iedereen zijn eigen rol, wat Dave in theorie vertelde was direct herkenbaar in de praktijk. Dat was bijzonder om te ervaren.

Bureau Onderhoud is in 2016 gestart als een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van vastgoedonderhoud. Het team bestaat inmiddels uit 5 personen en heeft de ambitie om verder te groeien in de breedste zin van het woord.

Het team Bureau Onderhoud is kleurrijk, grotendeels in harmonie en in lijn met onze diensten: adviseren, kennis delen, onderzoeken en innoveren. De training heeft ons nog meer inzicht gegeven in elkaars drijfveren en bevestigt dat wij op goede weg zijn om onze ambities na te streven.

Met dit inzicht kan ons team zich verder ontwikkelen wat bij ons past en waar wij energie van krijgen. En het helpt om ons meer grip te krijgen op de eigen communicatie en de samenwerking met anderen.

Sinds we de training hebben gevolgd, koppelen we het gedrag van collega’s aan de kleur die daarbij past. Dat bezorgt ons ook veel humor.

Training Coaching Drijfverenanalyse – Team for Talent

BUREAU ONDERHOUD

Anna van Renesseplein 8
1911 KN UITGEEST
0251 36 20 67
www.bureauonderhoud.nl
contact@bureauonderhoud.nl

Copyright – Bureau Onderhoud C.V.