Nimeto-student over zijn stage bij Bureau Onderhoud

Mijn naam is Lance Valk, ik ben 19 jaar oud en woon in Castricum. Momenteel doe ik de opleiding Project manager, vastgoed onderhoud en makelaardij op het Nimeto in Utrecht. Het was voor mij geen makkelijke opgave om een stage in mijn omgeving te vinden, maar Bureau onderhoud heeft mij een prachtige stage plek aangeboden.

Ik ben terecht gekomen in een team van 4 mannen, die allemaal met passie en kennis dit vak uitoefenen. Ik zag al snel hoe zij een sterk team vormde, met alle 4 hun eigen kwaliteiten. Bureau onderhoud is dan ook zeker de juiste leeromgeving als koploper van de huidige markt.

Maurice van den Berg heeft mij op sleeptouw genomen. Zij proberen mij op te leiden tot een RGS-adviseur. De werkzaamheden die ik hier nu uitvoer in het veld zijn voornamelijk Prestatiemetingen en op kantoor werk ik deze Prestatiemetingen uit en maak ik er een Auditrapport van.

β€˜β€™Het bezig zijn met vastgoed en de wisselwerking van buiten en binnen is wat dit werk leuk maakt.’’

20-04-2021    

                

BUREAU ONDERHOUD

Anna van Renesseplein 8
1911 KN UITGEEST
0251 36 20 67
www.bureauonderhoud.nl
contact@bureauonderhoud.nl

Copyright – Bureau Onderhoud C.V.