Mijn naam is Romano Bhagai, ik ben 20 jaar oud en woonachtig In Purmerend. Ik zit nu in mijn eindexamen stage van de opleiding vastgoed adviseur en projectmanagement op het Nimeto in Utrecht. Een stageplek vinden was best lastig, maar Bureau onderhoud heeft mij de ideale stageplek aangeboden.

Toen ik bij Bureau onderhoud begon voelde het  vanaf het begin meteen goed aan. Op mijn eerste dag heb ik samen met Maurice mijn stagebegeleider een planning opgesteld, wat me een duidelijk beeld gaf van wat ik kon verwachten tijdens mijn stageperiode. Ik ben ontzettend blij dat ik voor deze stage heb gekozen, omdat ik hier enorm veel heb kunnen leren. Het bedrijf biedt de perfecte omgeving om van beide kanten kennis op te doen. Het is geen woningcorporatie of onderhoudsbedrijf, maar een onafhankelijk adviesbureau, wat de ervaring des te waardevoller maakt.

Een van de hoogtepunten van mijn stage was het team. De werksfeer is ontzettend positief en leuk, wat mij enorm veel energie heeft gegeven. Ik voelde me echt op mijn plek en gewaardeerd binnen het team en kreeg hulp van iedereen. Deze stage heeft niet alleen mijn vakinhoudelijke kennis vergroot, maar heeft ook mijn persoonlijke ontwikkeling positief beïnvloed. Ik heb geleerd hoe ik effectief kan samenwerken, communiceren en problemen oplossen in een professionele omgeving. Het heeft mijn interesse in dit vakgebied versterkt en heeft me gemotiveerd om verder te groeien in mijn carrière. Ik kijk met veel voldoening terug op mijn tijd hier en ben dankbaar voor alle kansen en ervaringen die ik heb gekregen.

Nieuwsbrief